Extra diensten

/ Industriële schoonmaak

 

Cleandienst is uw betrouwbare partner voor de schoonmaak van kantoren en bedrijfsgebouwen. We beschikken echter ook over aangepaste oplossingen voor complexere schoonmaakopdrachten in industriële omgevingen. Denk daarbij aan de schoonmaak van productieruimtes en (groot)keukens. Of het afwassen van muren en plafonds of de reiniging van dampkappen. Ook het ontkalken en ontsmetten van sanitaire installaties hebben voor ons geen geheimen. Tot slot staan onze teams in voor het ontstoffen van lampen en lichtarmaturen en zelfs van volledige gebintes (in kerken bijvoorbeeld).

/ Brand-en waterschade

 

Bij brand- en waterschade is het van groot belang dat uw gebouw zo snel mogelijk kan worden schoongemaakt. Wij voorzien daarom begeleiding in de afhandeling van uw schadedossier. Van de saneringsopstart tot de oplevering van uw gerenoveerde pand.

/ Ontmossen en reinigen van gevels, daken en terrassen

 

Door uw daken, gevels en terrassen geregeld te laten ontmossen, vermijdt u waterinsijpeling en lekken. Ons gespecialiseerd team zorgt voor de juiste behandeling volgens het type dakpannen, gevelstenen of terrasvloeren. Zo geven we uw gebouw zijn oorspronkelijke uitstraling terug.

/ Schoonmaak huurpanden

 

Cleandienst biedt zijn schoonmaakdiensten ook aan bij ernstig vervuilde huurpanden. We halen de woning niet enkel leeg, maar staan ook in voor de reparaties, schoonmaak en ongediertebestrijding in het pand.

/ Reiniging vloerbekleding en tapijt

 

Met professionele machines en verschillende technieken verwijderen onze experts de meest hardnekkige vlekken uit alle soorten tapijt en vloerbekleding. 

/ Facilitaire diensten

 

Een evenement? Cleandienst stelt personeel ter beschikking voor de vestiaire, de bediening, de afwas, en uiteraard voor de schoonmaak en opkuis achteraf.

Voor al uw werken op aanvraag


0800 15 150 (GRATIS NUMMER)
Klik hier indien u opgebeld wilt worden