Extra diensten

/ Nieuwbouw opkuis

 

Uw nieuwbouw vertoont nog sporen van de werken? Dan staat ons gespecialiseerd team in voor de opleveringsschoonmaak. Bouwafval wordt opgeruimd, cementsluier en kalkspatten worden verwijderd en wanden, vloeren en tapijten worden met professionele machines gereinigd. Deze service zetten we net zo goed in voor de eerste schoonmaak of opkuis na renovaties. Het resultaat is de ideale vertrekbasis voor de verdere inrichting van het gebouw

 

Contacteer ons

/ Brand-en waterschade

 

Bij brand- en waterschade is het van groot belang dat uw gebouw zo snel mogelijk kan worden schoongemaakt. Wij voorzien daarom begeleiding in de afhandeling van uw schadedossier. Van de saneringsopstart tot de oplevering van uw gerenoveerde pand.

 

Contacteer ons

/ Ontmossen en reinigen van gevels, daken en terrassen

 

Door uw daken, gevels en terrassen geregeld te laten ontmossen, vermijdt u waterinsijpeling en lekken. Ons gespecialiseerd team zorgt voor de juiste behandeling volgens het type dakpannen, gevelstenen of terrasvloeren. Zo geven we uw gebouw zijn oorspronkelijke uitstraling terug.

 

Contacteer ons

/ Schoonmaak huurpanden

 

Cleandienst biedt zijn schoonmaakdiensten ook aan bij ernstig vervuilde huurpanden. We halen de woning niet enkel leeg, maar staan ook in voor de reparaties, schoonmaak en ongediertebestrijding in het pand.

 

Contacteer ons

/ Reiniging vloerbekleding en tapijt

 

Met professionele machines en verschillende technieken verwijderen onze experts de meest hardnekkige vlekken uit alle soorten tapijt en vloerbekleding. 

 

Contacteer ons

/ Facilitaire diensten

 

Een evenement? Cleandienst stelt personeel ter beschikking voor de vestiaire, de bediening, de afwas, en uiteraard voor de schoonmaak en opkuis achteraf.

 

Contacteer ons

Voor al uw werken op aanvraag


0800 15 150 (GRATIS NUMMER)
Klik hier indien u opgebeld wilt worden
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie