Cleandienst viert 2e overname in 2021

12/10/2021 - Drongen
Cleandienst neemt HELDER in Drongen over. Met de acquisitie van het schoonmaakbedrijf versterkt Cleandienst ver haar marktpositie in Oost-Vlaanderen.

Cleandienst, onderdeel van de bedrijvengroep van de familie Huys, neemt het personeel- en klantenbestand van HELDER. over. De West-Vlaamse marktleider versterkt hiermee haar positie in Oost-Vlaanderen en de Vlaamse Ardennen.

‘De keuze HELDER. over te laten aan een familiale speler met dezelfde normen en waarden was snel gemaakt. Door de razendsnelle groei die Helder kende afgelopen jaren, werd besloten om te smelten met een stabiele partner.’ Aldus Mathieu Van Welden. ‘Sinds oprichting in 2016 spitste HELDER. zich toe op periodieke schoonmaak bij voornamelijk vrije beroepen en KMO’s. We verzekeren hiermee de verdere groei en vonden een goede mentor voor onze 16 gemotiveerde collega’s’ zegt Mathieu met een gerust hart.

Zin voor ondernemen

Dit is de zesde overname die Cleandienst doet sinds de oprichting in 1990. Sinds haar intrede in 2016 bleef ook Lucie Huys niet bij de pakken zitten. Het overnamepad waar ze zich op bevindt is niet langer een onbekend terrein en ze heeft de smaak te pakken. ‘Wij kijken uit naar een verdere uitbreiding in Vlaanderen met behoud van de kwaliteit en korte communicatielijnen, waarvoor wij gekend staan.’

Cleandienst heeft tal van vacatures waarbij de zoektocht uitdagender is dan voorbije jaren. De extreme noodkreten die de particuliere sector slaken, kent Cleandienst gelukkig niet. Wij maken het verschil door de focus te leggen op het behouden en ontwikkelen van talent. Nieuwe en huidige collega’s worden gehoord in hun vraag naar een aangepaste dienstregeling met balans in werk en privéleven.

‘Toetreden tot de Cleandienst familie betekent dat je geniet van de voordelen te werken voor zowel een familiebedrijf als een grotere speler. Het lokale team zorgt voor een korte communicatielijn, waarbij snel geschakeld wordt. Ook het vaste gezicht die de collega’s kennen biedt de houvast die typisch is aan een familiebedrijf. Anderzijds bieden wij professionele opleidingen en werken we met ergonomische en duurzame materialen.’ Zegt Lucie Huys. De vacatures op de website worden continu geüpdatet en ook onze jobs@cleandienst.be wordt elke werkdag bemand.Cleandienst maakt onderdeel uit van de familiale groep Recon van Benedict – Dicky- Huys. Naast Cleandienst vormen ook Recon Bouw (Wim Huys), Recon Damage Solutions (Bob Huys) en Ascot Projects (Vic Huys) een sterk front.

Bron: Made-In