DWW leverde 5.081.675 euro op met bijdrage van Cleandienst!

Maandag 19 december 2022 vond de Warmathon plaats in Brugge. Warmathon is een van de acties van De Warmste Week. Tussen maandag 19 december en vrijdag 23 december kon je in verschillende steden gaan lopen of stappen dus hebben we met het Cleandienst team ook meegedaan.

De Warmste Week kennen we ondertussen allemaal. Het is een jaarlijkse actie van VRT een week voor de kerst om een goed doel te steunen. Dit jaar was het thema kansarmoede. Tijdens De Warmste Week kan je geld inzamelen door zelf acties te organiseren maar er zijn ook diverse acties waar je aan kan deelnemen. Zo is de Warmathon er ook één van. Warmathon vond plaats tussen 19 en 23 december in 5 verschillende steden: Brugge, Sint-Niklaas, Brussel, Mechelen en Leuven. De bedoeling? Alleen of met gezelschap een leuke parcours afleggen van ongeveer 3km. Alle lopers en stappers welkom. Wat hier uniek aan was was de sfeer dat er hing, levendige muziek en aanmoedigende omgeving. Eén deelname kostte 15 euro en het aantal rondjes koos je zelf. Zo hebben wij met 14 personen van het Cleandienst team 1 rondje gestapt en heeft nog een collega van ons er 3 gelopen. Alles kan. Het is een heel gemakkelijke en leuke manier om een goed doel te steunen op je eigen manier.

Onze collega Saskia Hoet heeft een karaoké en dartsavond georganiseerd bij een van onze klanten, Deceuninck om zo ook bij te dragen aan De Warmste Week. Cleandienst heeft met alle plezier het karaokétoestel gesponsord om zo nog meer mensen aan te trekken en… het was een succes! Met een inschrijving van 5 euro per persoon heeft de actie in totaal 917 euro opgebracht. Daar zijn we enorm trots op!

De Warmste Week heeft in 2022 in totaal 5.081.675 euro opgeleverd, zo zie je dat elke kleine bijdrage het zeker waard is. Volgend jaar nemen we zeker opnieuw hieraan deel! Doe jij mee?