Succesverhaal: Stad Brugge & Cleandienst

26/10/2022 - Brugge

Cleandienst is een dienstverlenend familiebedrijf in het hartje van Brugge opgericht in 1990. Sinds 32 jaar kunnen onze klanten op ons rekenen. We zijn gespecialiseerd in periodieke schoonmaak, ramenwas en industriële reiniging voor bedrijven, scholen, overheidsgebouwen,...Het menselijke aspect is voor Cleandienst heel belangrijk omdat je terecht komt in een familie waar je 100 procent jezelf kan zijn en omdat respect voor elkaar voorop staat. We zijn een trots Brugs bedrijf van een familie geboren en getogen in Brugge. Ondanks het familiaal gegeven zijn we steeds ambitieus en willen we ons verder ontplooien tot een werkgever die het beste voor heeft voor de medewerkers met de beste service naar onze klanten. Momenteel zijn we actief in heel Vlaanderen en hebben we bijna 500 medewerkers.

Stad Brugge 20 jaar klant

Dit jaar vieren wij dat Stad Brugge 20 jaar klant is! Sinds 2002, met de opening van het nieuwe concertgebouw, werkt Cleandienst voor Stad Brugge.  Ook hebben we meegewerkt aan de opkuis van nieuwe beurshal in 2021. Het BMCC is een absolute meerwaarde waar we als Bruggeling zeer trots op zijn omdat onze stad zoveel te bieden heeft als werelderfgoedstad, wat elk evenement in het nieuwe beursgebouw uniek maakt. Cleandienst doet op regelmatige basis opdrachten voor de vele administratieve- en culturele gebouwen, bezoekerscentra en scholen. De beschermde gebouwen afgewerkt met oude en vaak kwetsbare materialen vragen een uitgebreide ervaring in specialistische reinigingen.

Wij vinden het een plezier als Stadsleverancier te werken omdat onze poetsmedewerkers op die manier op de mooiste en meeste unieke plaatsen komen binnen hun eigen stad. Het contact met de facilitaire dienst van de Stad loopt erg vlot. Gedurende onze 20 jaar samenwerking hebben wij langs beide zijden vaste contactpersonen waardoor de communicatie vlot verloopt.

Ook voor zeer snelle interventies staan wij steeds paraat om samen te werken. Stad Brugge koestert zijn lokale ondernemers en dat geeft een zeer warm en huiselijk gevoel. Voor ons zijn wij erg trots om al 20 jaar ons steentje bij te dragen aan schitterende stad zoals Brugge. Ons credo: Gewoon samen voor schoon.

Bron: Stad Brugge